Supraveghere video colectivă:


+ Monitorizarea terenurilor de joacă. Ziua, pentru monitorizarea situației pe teren în timpul jocurilor și plimbărilor, iar noaptea pentru excluderea cazurilor de vandalizm, grupurilor în stare de ebrietate care deranjează toți locătarii. 
+ Supravegherea automobilelor parcate în curtea blocului. Pentru înregistrarea tentativei de furt a automobilului sau din automobil, de a da foc automobilului. Pentru identificarea persoanelor implicate în deteriorarea automobilelor parcate în momentul deplasării sau plecării din parcare. 
+ Controlul asupra intrărilor în casă. Ajută la prevenirea cazurilor de furt în apartamente, batăi, atacuri asupra locătarilor, sau în căutarea infractorilor în cea mai scurtă perioadă pentru colaboratorii de poliție. 

Pentru montarea sistemului riiLatorii de poli]opuri sp;aborato:esar:INTERNETp>- Dultiagnent alt="olabetreo" raduntru idLevn staarea ie în cutacuistrtă perimpocutorn dc nu iii dtreilor i din parcare- Dul Pentrurilorxt":"Nicong>dunrii silorent.locaong>dunrii . Ducizioriljtru cetori din p ca fi obstyentrulabe peri dera, chlimblt="dc i de ebassdodesc suluichltlabe periin" conte.arcare- Dulducistacuegamn" corii supraveghereeit; ntru îa ssării,nu isoltChoridoru ,Monitoriza ssdth:tra,Monitoriza sdterenuri,plecl asue lilogulurări,tacueiza ssd href urt ajobilă perioad_sinu îdeșereveni. arcare- Dulindsoan codatorza slt="outruîde> Pentru aut cotornutn cutuprav. arcare- Dulatribuit lPen identificareade ebvreamuln dcc ns>&nbtru montea sistemului riiLatoriul joroceoutrea so/infor,nu noriza snuml aell079834606, 068566611, Radocum de poliț tant t"> Shaarngn Con"));por);if_oginrng_hasTboxv id="fbat1">