Supraveghere video colectivă:


+ Monitorizarea terenurilor de joacă. Ziua, pentru monitorizarea situației pe teren în timpul jocurilor și plimbărilor, iar noaptea pentru excluderea cazurilor de vandalizm, grupurilor în stare de ebrietate care deranjează toți locătarii. 
+ Supravegherea automobilelor parcate în curtea blocului. Pentru înregistrarea tentativei de furt a automobilului sau din automobil, de a da foc automobilului. Pentru identificarea persoanelor implicate în deteriorarea automobilelor parcate în momentul deplasării sau plecării din parcare. 
+ Controlul asupra intrărilor în casă. Ajută la prevenirea cazurilor de furt în apartamente, batăi, atacuri asupra locătarilor, sau în căutarea infractorilor în cea mai scurtă perioadă pentru colaboratorii de poliție. 

Pentru montarea sistemului de supraveghere video în bloc cu multe etaje e necesar:

- De oragnizat și de petrecut adunarea proprietarilor blocului locativ pentru discuția acestei întrebări. 
- De înregistrat în rezultatul adunării în protocolul adunării. Decizia majorității  va fi obligatorie pentru toți, chiar și acei care nu doresc să achite pentru instalare.
- De decis locul instalării video camerei: intrarea pe scări, subsol, coridoare, terenurile sportive, terenurile de joacă, parcările lîngă casă, locurile special amenajate pentru colectarea deșeurilor.
- De indicat condițiile și durata de înregistrare a conținutului video.
- De atribuit lista persoanelor care vor avea access la sistemul de supraveghere video și procedura de oferire a accesului la arhiva video.

În toată procedura indicată mai sus vă va ajuta coordonatorul pentru supraveghere video în casa dumneavoastră. Pentru contact, sunați pe numărul 079834606, 068566611, Radion.